Torta Rendelés Pécs | Capri Cukrászda • Fagylalt És Sütemény Pécs Szívében

Monday, 19 September 2022
Kóstolja meg még ma, ne hagyja ki a Jégkuckó élménnyel töltött desszertjeit! Jégkuckó Pécs Kóstolja meg tortáinkat és süteményeinket pécsi cukrászdánkban. Parkolóval, kellemes környezetben, a Kősösi Csoma Sándor utca 4-ben!
  1. Torta rendelés pecl.php.net
  2. Torta rendelés pes 2013

Torta rendelés pecl.php.net

Jégkuckó Cukrászat Pécs - Élménnyel ízesítve Garantált "wow" faktor A Jégkuckó torták minden esküvőn és partyn sikert aratnak. Látványuk olyan lenyűgöző, hogy a vendégek nagy része szóhoz sem jut, csak ámuldozni tud. Látvány és trend A Jégkuckó nem ragad le az idejétmúlt, régimódi dolgoknál. Ismeri az új, aktuális torta és desszert trendeket, a szebbnél szebb díszítésekhez szükséges technológiákat, így naprakész a látványos újdonságok megvalósítása terén. Magas színvonal Nincs finom édesség minőségi nyersanyagok nélkül. A cukrászat termékei kizárólag prémium kategóriás alapanyagok felhasználásával készülnek, melyek fiatal, lelkes valamint sokéves tapasztalattal rendelkező cukrászok szakmai hozzáértése, és a cégtulajdonosok kreatív ötletei által válnak igazi remekművekké. Nincs születésnap torta nélkül – gondoljuk sokan. Nem véletlenül, hiszen a torta nem más, mint az ünnep megkoronázása. Ezért sem mindegy, hogy az a torta, hogy néz ki, vagy milyen az íze. A Jégkuckó tortáit olyan kreatív kezek készítik, akik az ünnepeltet az édes finomságon kívül valódi élménnyel akarják megajándékozni.

Vannak jegyespárok, akik pontosan tudják, milyen tortát szeretnének, másoknak még csak elképzelésük sincs. Van bennük azonban valami közös: mindannyian egyet akarnak. Egyedi, emlékezetes és finom esküvői tortát! A Jégkuckó esküvői tortáknak története van, ahogyan a jegyespároknak is. A torta minden egyes elemének jelentősége van, üzenetet hordoz. Így válik tökéletesen egyedivé. Miért rajonganak oly sokan a Jégkuckó esküvõi tortákért? 2 felfedett mûhelytitok: Torta, mint megvalósult álom Az ifjú pár nem csak tortát kap, hanem a vágyaik megvalósulását is. Hiszen az egyediség miatt az esküvői torta annyira kifejező lesz számukra, hogy önmagukat látják viszont benne. Szerelmük édességbe foglalva: ez a Jégkuckó torta. Szakértelem és kreativitás Kreatív cukrászunknak van egy stílusos beceneve, ami nagyon illik rá: ő a habzsák Michelangelója. Meggyőződésünk, hogy ha valahol, hát a cukrászatban nem elég a szakértelem, a sikerhez nagy adag kreativitás is szükséges. Szeretné, ha minden vendég jó szájízzel távozna?

Üdvözöljük weboldalunkon! Tekintse meg virtuális túránkat! A Capri Cukrászda 1985 óta szolgálja a pécsieket. Hamar megszerzett hírnevét olasz kézműves fagylaltjainak és a családi manufaktúrában gyártott cukrász termékeinek köszönhette. A mai kor igényeinek megfelelően átalakított Capriban a hagyományos "Capri receptúrán" alapuló termékeinkkel, olasz kézműves fagylaltunkkal folytatni kívánjuk a cukrászda legszebb hagyományait, hogy mindig valami egyedivel és különlegessel tudjuk meglepni vendégeinket. Bővebben

Torta rendelés pes 2013

  1. Capri Cukrászda • Fagylalt és sütemény Pécs szívében
  2. A magyar zene háza
  3. Torta rendelés pécs
  4. Vincze gábor lánya 64
  5. Torta rendelés pets and animals
Minden torta olyan, mint egy varázslat. A gyerekek kedvenc mesehősei vagy épp legkedvesebb játékai elevenednek meg a születésnapi asztalon. Ha az ünnepelt felnőtt, akkor pedig a rá leginkább jellemző vonásoktól, tulajdonságoktól vagy éppen egy személyre szabott poéntól válik egyedivé és karakteressé a torta. Mitõl olyan híresek a Jégkuckó torták? Garantált öröm Mindig nagy örömöt okoz, hiszen a látványa magával ragadó kicsinek, nagynak egyaránt. A mesevilág valósággá válik A gyerekek kedvenc mesehősei, mesebeli barátai elevenednek meg, és válnak édes valósággá. Bármilyen ünnepkor nagyon szól Legyen az ünnep születésnap, névnap, gyerekzsúr, party vagy ballagás, a látványos Jégkuckó torták mindig reflektorfénybe kerülnek, és a nap fénypontjává válnak. Próbálja ki Ön is a Jégkuckó hatást! Szerezzen örömöt az ünnepeltnek egy személyre szabott, egyedis tortával! Amikor esküvő, és a hozzá kapcsolódó esküvőszervezés szóba kerül, a torta általában kiemelt figyelmet kap. Jelentősége, azon a bizonyos Nagy Napon nem kétséges.
  1. Jk keresztény ékszer
  2. Hagyományos cseresznyés pite
  3. Hannah montana 1 évad
  4. Finom reggeli ötletek karácsonyra
  5. Kutyás karácsonyi képek
  6. Malev uszoda árak
  7. Fűnyíró traktorok hu
  8. Loreal excellence hajfesték színskála
  9. Windsor nyakkendő koets online
  10. Hungarocell díszléc falra
  11. Gumis szárú csizma
  12. Toyota yaris műszerfal jelzések
  13. Dr szekeres zsuzsanna r
  14. Mennyibe kerül egy klíma beszerelése
  15. Dr tóth gabriella pszichiáter debrecen