Anastacia Koncert Budapest — Anastacia | Koncert.Hu

Monday, 19 September 2022

Jegyek már kaphatóak! Az Elvis musical 2018. május 26-27-én Budapesten a Tüskecsarnokban kerül bemutatásra. Jegyek itt! Amikor vége az utolsó dalnak is címmel ünnepli 40 ées jubileumát a Korál. A Korál aréna koncertje 2018. május 5-én kerül megrendezésre Budapesten az Arénában. Jegyek már kaphatóak!

Jegyek rendelése ANASTACIA koncert, Budapest ~ Tüskecsarnok

Kelt: 2017. 10. 24 kovacsad Anastacia budapesti koncertje 2018. május 13-án kerül megrendezésre a Tüskecsarnokban. Anastacia első koncertje 2005-ben volt Budapesten és most újra visszatér, hogy 2016-ban újra elkápráztassa a budapesti közönséget. A többek között a Music Television különböző díjaival is kitüntetett "kis hölgy" hatalmas énekhanggal bír. Az alig 160 cm magas énekesnő erőteljes, karakteres énekhangja olyan slágerek révén vált világhírűvé, mint az I'm Outta Love, a Not That Kind, a Paid My Dues, a Left Outside Alone, a Sick & Tired vagy a Why'd You Lie To Me, amikből pár dal az új válogatás lemezére is felkerült. Anastacia nem régen Budapesten adott nagysikerű koncertet és 2018-ban újra várjaa magyar közönséget a budapest koncertjén. Anastacia koncertje 2018. május 13-án kerül megrendezésre a Tüskecsarnokban. Jegyárak és jegyvásárlás itt! További érdekes koncertek lentebb! Kapcsolódó hírek: Az Illúzionisták azaz a The Illusionists új showja a Direct from Broadway 2018-ban Budapesten a Tüskecsarnokban.

Jegyek rendelése ANASTACIA koncert, Budapest ~ Papp László Budapest Sportaréna

Dátum: 2018. május 13. Helyszín: Tüskecsarnok Anastacia koncert 2018 - Budapest Tüskecsarnok Anastacia az évezred kezdetén egy lenyűgöző lélek hangjaként tűnt fel. Két éven belül két albuma is megjelent és bomba sikereket ért el vele. 2003-ban mellrákot diagnosztizáltak nála, azonban ember feletti erejével legyőzte a betegséget. Azóta Anastacia szerte a világon turnézik, több albumot is megjelentetett Anastacia 2018. május 13-án a legújabb turnéjával az Anastacia The Evolution koncertshowal érkezik Budapestre a Tüskecsarnokba. Jegyek már kaphatóak október 27-től!

Anastacia koncert 2018-ban Budapesten a Tüskecsarnokban - Jegyek itt!

Anastacia koncert 2018 - Budapest Tüskecsarnok - Jegyvásárlás itt! - Budapest - jegytrafik.hu

  • Ih 6200 vetőgép alkatrészek pótlása
  • Foghúzás vicces képek
  • Anastacia koncert Budapesten 2018-ban - Jegyek itt!
  • Cérnagiliszta a székletben kép. Cérnagiliszta fertőzés
  • Eon hibabejelentés debrecen budapest
  • Helly hansen férfi póló
  • Anastacia koncert budapest budapest
  • Többet ésszel atv odessa
  • Anastacia koncert 2018-ban Budapesten - Jegyek itt!
  • Hihetetlen családi titkokat árult Gulyás Gergely: tiniként ő volt a kedvenc politikusa - Blikk
  • Www tigáz hu ügyfélszolgálat 3

Anastacia koncert Budapesten - Jegyek a 2018-as koncertre itt!

Számomra mindig ihletet ad, ha ilyen szép helyen járok, mint Budapest, ezért mindig boldogan jövök". Időpont: 2016 Június 22. Cím: Papp László Budapest Sportaréna További információk: Facebook: A Magyar Virtuózok Művészeti Nonprofit Kft. szervezésében Figyelem! Ehhez az eseményhez koncertbérlet NEM használható fel!