Suzuki Swace Ár – Eladó Új És Használt Suzuki Swace - Használtautó.Hu

Tuesday, 27 September 2022

Már alapáron is 16 collos felniket kap a Swace, ami oldalról ad ki legjobban egy Corollát Aki viszont a régi suzukis árlistán keresné a Swace-t, az sajnos csalatkozni fog: 8, 4 millió forinttól kell kezdeni a böngészést. Toyotás árazás ez, de többet ad alapszinten, mint a testvérmodell. Bőr van a kormányon és a tolatókamera is alapáron jár. A Swace-ből mindössze két verzió van, a GL+ és a GLX, ez utóbbi a jobban felszerelt. Ugyanaz a motor van mindkettőben, ez nem fog fejtörést okozni: a Toyota régi jóbarátként ismert 1, 8 literes benzines Atkinson-ciklusú motorját párosították a hibrid rendszerhez. Ez pedig nem is a Suzuki-féle mild hibrid, hanem igazi, ami képes önállóan is elektromosan mozgatni a kocsit. Ráadásul óvatos gázkezeléssel meglepően sokat tud elmenni anélkül is, hogy bekapcsolná a belsőégésű motorját, de ehhez azért rá kell érezni a kocsi kezelésére. Mint minden hibridnek, ennek is az a titka, hogy ne gyorsulgassunk, ne lassulgassunk intenzíven, inkább csak guruljunk és próbáljuk megtartani a megszerzett lendületet.

Modellek - Suzuki Géró

suzuki swace árlista

Eladó SUZUKI | SWACE 1.8 Hybrid GL+ CVT KÉSZLETEN - JóAutók.hu

Kicsit olyan, mintha lusták lettek volna levenni a Toyota jelvényét, ezért inkább eltakarták azt. Ezt leszámítva az autó hátulján semmit sem változtattak. Utastér = CTRL+C és CTRL+V A külsővel ellentétben belül tényleg semmi sem változott, leszámítva, hogy a kormány közepén egy Suzuki logó díszeleg, de ezen kívül mindenben megegyezik a Corollával. A műszerfal jól áttekinthető és rengeteg információt közvetít a sofőr felé, legyen szó az aktuális fogyasztási adatokról vagy a hibridrendszer energiafelhasználásáról. Az Apple CarPlay, Android Auto és a MirrorLink rendszereket használó okostelefonok pikk-pakk párosíthatóak az autóval bluetooth-on keresztül, az pedig kifejezetten tetszett, hogy az összes vezetéstámogató funkció kezelőjét – az adaptív tempomattól kezdve a sávelhagyásra figyelmeztető rendszerig – egy csokorba szedték a kormányon a jobb hüvelykujjam alatt. Talán az egyetlen negatívumot a 9 colos központi érintőképernyő elhelyezése jelentette, amely teljesen párhuzamos a műszerfal vonalával.

A színválaszték, a modellek, a felszereltség, a specifikáció, a műszaki adatok, az árak, valamint az elérhetőség változtatásának jogát fenntartjuk. Az oldalon szereplő képek illusztrációk. A színek csak megközelítőleg adják vissza az eredeti színt. Megrendelés vagy szerződéskötés előtt tájékozódjon a jármű elérhetőségéről, pont os felszereltségéről, technikai specifikációjáról és a márkakereskedő által kínált áráról. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT A SUZUKI MÁRKAKERESKEDŐJÉVEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA TŐLE A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT! Műszaki adatok Felszereltségi lista Nézze meg a galériánkat az új Suzuki Swace-ről! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információkat az Adatkezelési Tájékoztatóban talál.

Eladó új SUZUKI SWACE Tesztautó!, 2020/12, Fekete (metál) színű - Használtautó.hu

suzuki space ár

A kardánalagúton kapott helyet a drive mód választó kapcsoló ( Sport, Normál, Eco és EV). A gyártó által csak CVT-nek nevezett váltó gondoskodik az erőátvitelről, bár ez nem teljesen pontos, mivel ez egy fokozatmentes automata rendszer. Az ülések kényelmesek, még hátul is, ahol fej és lábtér akad bőven. Az 596 literes csomagtér az alsó-középkategóriában is figyelemre méltó, a két oldalt található kisebb tárolók pedig praktikusak. Utóbbi az egész autóra igaz, hiszen van pakolható rekesz bőven. A Suzuki Swace GL+ 1. 8 Hybrid orrában lévő technika Fontos leszögezni, hogy ez nem töltögetős (Plug in hibrid), hanem full hibrid, öntöltős modell, amely a fékezéskor energiát termel, ezzel töltve az akkupakkot. Az 1, 8-as soros négyhengeres Atkinson-ciklusú szívó benzines egység és a villanymotor együttes rendszer teljesítménye 122 lóerő és 142 Nm nyomaték. A hátsó üléspad alatt található akkupakk lítium-ion, amely 16 kg-mal könnyebb a NiMH-hoz képest. Ennek hűtését az utastérből odavezetett levegő végzi.

  1. Villanypásztor NAGYTESTŰ HÁZI ÁLLATOKRA , BIRKA ,LÓ, SZARVASMARHA , KECSKE, SERTÉS - Jelenlegi ára: 19 500 Ft
  2. Suzuki swace árlista
  3. Amerikai katonai ruházat
  4. Suzuki swace ára
  5. Modell 1:87 - Index Fórum
  6. Mit érez a nárcisztikus 2017
  7. Komfortos és gazdaságos – Suzuki Swace GL+ 1.8 Hybrid CVT teszt - Autó tesztek - Tesztelok.hu
  8. 373117-42 Puma R78 férfi retro cipő
  9. SKODA OCTAVIA alufelni kupak - Autóalkatrész.hu
  10. Suzuki swace árak
  11. Apple okosóra gyerekeknek pro
  12. Csoportos hívás viber free
suzuki swace árak