Tavirózsa Pihenőház Lakitelek - Szállás Lakitelek - Fecske Vendégház Lakitelek-Tőserdő | Szállásfoglalás Online

Monday, 19 September 2022

Napközben pedig lehetőség nyílik a Gyarmati Dezső Tanuszoda és Termálfürdő beltéri tanmedencéjének, kültéri gyógymedencéjének, finn szaunájának, sószobájának használatára, melyeknek köszönhetően testi-lelki megújulásban, gyógyulásban lehet része. Látogasson el hozzánk és élje át a Hungarikum Ligetben a vidéki karácsony élményét! Tavirózsa pihenőház A karácsonyi időszakban is foglalható 15 férőhelyes Tavirózsa pihenőházunk (6065 Lakitelek, Napsugár u. 5. (Tőserdő)). A pihenőházra nem vonatkozik a karácsonyi csomagajánlat, önellátással foglalható 5. 000 Ft/fő + idegenforgalmi adó (300 Ft/fő/éj 18 év felett) áron. Tavirózsa pihenőházban megszálló vendégeink részére is lehetőség nyílik igény szerint a Tisza Vendéglő szolgáltatásainak igénybevételére: svédasztalos reggeli 1. 800 Ft/fő, menüvacsora 2. 500 Ft/fő áron. Éttermünk à la carte étkezési lehetőséget is kínál ebédidőben 12:00 és 15:00 között, vacsoraidőben 18:00 és 19:30 között. Szilveszteri pihenés vidéken Búcsúztassa az Óévet a Hungarikum Ligetben és töltődjön fel nálunk családjával az év utolsó napjaiban.

Tavirozsa pihenőház lakitelek

Napközben pedig lehetőség nyílik a Gyarmati Dezső Tanuszoda és Termálfürdő beltéri tanmedencéjének, kültéri gyógymedencéjének, finn szaunájának, sószobájának használatára, melyeknek köszönhetően testi-lelki megújulásban, gyógyulásban lehet része. Látogasson el hozzánk és élje át a Hungarikum Ligetben a vidéki karácsony élményét! Tavirózsa pihenőház A karácsonyi időszakban is foglalható 15 férőhelyes Tavirózsa pihenőházunk (6065 Lakitelek, Napsugár u. 5. (Tőserdő)). A pihenőházra nem vonatkozik a karácsonyi csomagajánlat, önellátással foglalható 5. 000 Ft/fő + idegenforgalmi adó (300 Ft/fő/éj 18 év felett) áron. Tavirózsa pihenőházban megszálló vendégeink részére is lehetőség nyílik igény szerint a Tisza Vendéglő szolgáltatásainak igénybevételére: svédasztalos reggeli 1. 800 Ft/fő, menüvacsora 2. 500 Ft/fő áron. Éttermünk à la carte étkezési lehetőséget is kínál ebédidőben 12:00 és 15:00 között, vacsoraidőben 18:00 és 19:30 között. Az árak magyar forintban értendők, tartalmazzák az idegenforgalmi adót (300 Ft/fő/éj) és az ÁFA-t. Éttermünk különleges és hagyományos ételekkel készül Önnek és kedves családjának.

Szállás Lakitelek - Tavirózsa Pihenőház Lakitelek | Szállásfoglalás Online

Hungarikum liget

Részletek További hasznos információk 30 m Legközelebbi nem saját étterem 4 km Városközpont Házirend Bejelentkezés 15:00 - 19:00 Amennyiben később érkeznél, mint ahogy a szálláshely vendéget tud fogadni, kérjük, jelezd! Beszélt nyelvek Magyar, Angol, Német Elfogadott pénznemek HUF (Ft) Elfogadott fizetőeszközök Bankkártya, Készpénz, SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H (Szabadidő, Vendéglátás, Szálláshely) Elfogadott kártyatípusok Idegenforgalmi adó Az ár nem tartalmazza, mely 18 éves kor felett fizetendő, 300 Ft / fő / éj Energiaköltség Fogyasztástól függően plusz energia díj kerülhet felszámolásra. NTAK regisztrációs szám EG19023203 - Üdülőház Hasonló szállások, amik érdekelhetnek még

Tavirózsa Pihenőház Lakitelek - Hovamenjek.hu

Tavirózsa Pihenőház Lakitelek  - apartman.hu

  1. 8 tojásos piskóta sütési idée cadeau homme
  2. Tavirózsa Pihenőház Lakitelek | Szállás Itthon
  3. Földhivatalok - Budapest 13. kerület (Angyalföld)
  4. Mushie szilikon előke - Silver Sage - Babakocsi, etetőszék,
  5. Föld meséje
  6. Karácsonyi ajándék ötletek papírból

Szállás Lakitelek - Fecske Vendégház Lakitelek-Tőserdő | Szállásfoglalás Online

tavirozsa pihenőház lakitelek

Lakitelek Népfőiskola

Szálláshely leírása A vendégház Natura 2000 érintetlen természetvédelmi terület szomszédságában helyezkedik el 300 méter. 20 km körzetben öt termál fürdő található Tősfürdő, Népfőiskola, Kerekdomb, Cserkeszőlő, Tiszakécske. A lakitelek Népfőiskolán lehetőség nyílik: -Múzeum látogatás -Lovas edzés -Footgolf pálya A Lakiteleki Pálinkaház: -Pálinka fözés története -Étterem A térség a vendégszerető emberek és a természeti adottságok által csodálatos kikapcsolódást nyújt akár az aktív akár apaszív pihenésre. Foglalj szállást most!

  1. Tablet billentyűzet magyar kiosztású 4
  2. Fipkersz kft állás pécs
  3. Csillagok háborúja filmes online
  4. Kovács margit művei
  5. Corsodyl barna nyelv
  6. Bauhaus pécs cím kereső
  7. Circle 2015 magyar
  8. Yellow cab commando férfi bakancs 2
  9. Görög zita puja
  10. Lejárt sírhelyek megváltása
  11. Kiadó szoba mátészalka kórház
  12. Waberer biztosító e-mail cím