Buszos Utazás Zakopane — Buszos Utazás A Tátrába, Zakopane - Lengyelország | Alkupon

Monday, 19 September 2022

2, 5 óra alatt érünk fel a Halastóhoz (Morskie Oko, 1395 m), amely a Tátra legnagyobb tava, és amely ilyenkor természetesen teljes felületén be van fagyva. Akik ennyi túrát elégnek is gondolnak, a Halastó partjáról nyíló csodás panorámában gyönyörködve, a friss levegővel feltöltődve és a menedékház nyújtotta helyi specialitásokat megkóstolva tölthetik az időt, majd visszaindulnak a parkolóba az autóbuszhoz. Akik hajlandóak ehhez még egy kis gyaloglást hozzátenni, azokkal kedvező időjárási körülmények esetén megkíséreljük átkelni a hatalmas tó befagyott jegén, amelynek során a nyári túrákon nem tapasztalható látószögből csodálhatjuk meg a tavat körülvevő hatalmas csúcsokat. A tó partján álló Halastavi menedékházban mindenkinek lehetősége lesz megebédelni, egy kicsit megpihenni, majd az ebéd és a kristálytiszta levegőn történő kellemes séta után a felfelé megtett útvonalon jutunk vissza a parkolóban várakozó autóbuszunkhoz. Késő délután továbbutazunk Zakopanéba, ahol elfoglaljuk szállásunkat.

  • Fehér fekete köröm
  • Buszos utazás zakopane hotel
  • Zakopane - buszok | FlixBus
  • Buszos utazás zakopane full
  • Kolosy tér gyógyszertár nyíregyháza
  • Buszos Utazás a Tátrába, Zakopane - Lengyelország | Alkupon

Ezt követően könnyű völgytúrára indulunk a Zakopane látképét uraló legendás Giewont északi lábánál található Palánkos-völgybe. A szép fenyvesben kellemesen emelkedő széles turistaúton kb. 45 perces sétával érjük el a Palánkos-rétet (1025-1060 m), ahol a "Teaház" nevű hangulatos kis házikóban frissítőket és meleg ételt tudunk vásárolni. Pár perces kitérővel megnézzük a közelben található Siklawica-vízesést (1100 m), majd a felfelé megtett úton jutunk vissza autóbuszunkhoz. A túra adatai: oda-vissza kb. 2, 5 óra, kb. 4, 5 km oda vissza, szintkülönbség 200 méter fel és le. Ezután szabad program keretében lehetőség nyílik Zakopane felfedezésére. Siklóvasúttal lehet felmenni a Gubalówkára, ahonnan szép idő esetén gyönyörű panoráma tárul elénk a Tátra teljes vonulatára és Zakopanéra is. A piacon megkóstolhatjuk és meg is vásárolhatjuk az itt élők saját készítésű sajtjait, de ezen kívül helyi kézműves termékeket, így pl. szépen kidolgozott bőrárut, valamint fából készült dísz- és használati tárgyakat is vásárolhatunk.

Buszos Utazás a Tátrába, Zakopane - Lengyelország | Alkupon

Módosítási díjak: dátummódosítás díja a foglalást követően 2. 500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2. 500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges Utazz velem!

  1. Ügyfélkapu 18 év alatt videos
  2. Nobilia konyha mömax
  3. Nordic walking ruházat online
  4. Függöny erkélyajtóra és ablakra arak
  5. Astra zeneca magyarország zrt
  6. Aradszky lászló hány eve online
  7. Dr molnár csaba nőgyógyász center
  8. Epres joghurtos sütik
  9. H2o egy vízcsepp elég 1 évad 4 rest of this article from smartphonemag
  10. Albán pékség gyöngyös
  11. K&h szép kártya szabadidő elfogadóhelyek sportbolt szep kartya
  12. Whiskas száraz macskaeledel
  13. Re zero 10 rész