Aquapark Esztergom Nyitvatartás

Monday, 26 September 2022

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hazai aquapark és élményfürdő > 16 weboldal. Kategória leírása: Hazai aquaparkok és élményfürdők Oázis Wellness Park (Szigetszentmiklós)... Élmények felsőfokon a család minden tagjának! Aquaspa (Esztergom) Magyarország talán legigényesebb fürdőélményét nyújtja az Aquasziget. Nyáron a kilenc medence és a négy csúszda egész napos szórakozást kínál a vizes élményekre vágyóknak. A legnagyobb, szabálytalan formájú élménymedence végigúszása... Aquaticum (Debrecen) Nyitvatartás: minden nap: 10. 00-22. 00 Kecskeméti Élményfürdő Minden igényt kielégítő, teljesen új csúszdapark is épült, amely 6 pályával, 12 m-es indítómagassággal várja a száguldás szerelmeseit az alábbi csúszdákkal: ikercsúszda, kamikaze, hidrocső, őrült folyó, fekete lyuk. Aquaréna - Mogyoród Élményparkunkban 21 csúszda, összesen másfél kilométernyi csúszdapálya kanyarog föld fölött és föld alatt. A kilenc medence között élménymedence, jacuzzi, háromszintes ugrómedence, valamint lassan hömpölygő Lusta folyó várnak Rád.

  1. Budapest
  2. Miskolc

Budapest

A gyógynövényes szaunában gyógynövényaromák használatával, a fény szaunában fény- és hangterápiával, a rózsa szaunában pedig a szauna és gőzfürdő keverékével támogatják a testi-lelki harmóniát. A rózsa szaunát fürdőruhában is igénybe lehet venni, a többi szauna naturista terület, azonban törülköző használata megengedett. A szaunák mellett exkluzív pihenőhelyiségek állnak a vendégek rendelkezésére, ahol kényelmes ágyak és kanapék garantálják a teljes kikapcsolódást. Az egyiptomi királynő nevét viselő különleges Kleopátra pihenőben a fürdősóval és fürdőtejjel gazdagított exkluzív pezsgőkád, az óriás méretű ágy, illetve a plafonon elhelyezkedő szoláriumcsövek garantálják a tökéletes pihenést. A teljes felfrissülésről pedig a relaxációs pezsgőmedence, a Kneipp taposó, az élményzuhanyok és a lazító masszázsok gondoskodnak. Az Aquasziget további különlegessége a tradicionális török fürdő, a Hamam, ahol méregteleníthetünk is. A fürdőben vendéglátóegységek is üzemelnek, amelyek közül az étterem a finom ételek széles választékával, a drinkbár pedig különleges frissítőkkel várja a vendégeket.

Szálló egyaránt üzemel mint munkásszálló és mint apartmanház. Összesen 318 fõ részére tudunk egyidõben szállást biztosítani. Szállónk 38 db 2x3 ágyas, 2 db 3 ágyas, 5 db 2x2 ágyas és 32 db 2 ágyas apartmannal rendelkezik. Valamennyi apartmanhoz tartozik: konyha, tusoló, wc, fagyasztós hûtõszekrény, és tv. /külön kérésre mikrohullámú sütõt is tudunk biztosítani. / Ezek mellett: back office Adsl Internet kapcsolat, szobabicikli, asztalitenisz, folyóirat olvasó, vasalószoba, kerti grillezõ és mosoda szolgálja vendégeink kényelmét. 2010-es évben egy konferenciaterem kialakításával bõvült szolgáltatásunk. Szállás egész évben! 24órás portaszolgálat! Szállás árak a 2010-es évben: 1éj 2éj 3vagy több éj Egyágyas/fõ 4720, - 4130, - 3900, - Kétágyas/fõ 3540, - 2950, - 2750, - Három vagy több ágyas/fõ 3300, - 2710, - 2510, - Nemzeti Üdülési Csekket Elfogadunk! Nagyobb létszám, vagy hosszabb szállás foglalás esetén egyedi kedvezmények! 3 hónapnál hosszabb foglalás esetén akár 1200Ft+Áfa/fõ/nap Foglalás: 50% befizetésével.

8. +36 95 525 070, +36 95 525 073 Zena Beauty + Med Center Hévíz, Széchenyi u. 6. +36 83 542 300 Előzetes bejelentkezés szükséges!

  • Aquapark esztergom nyitvatartás es
  • Strandnyitás: így ellenőrzik Hajdúszoboszlón a védettségi igazolványt - Cívishír.hu
  • Esztergom SCHWEIDEL SZÁLLÓ szállás, szálláshely, szálló, apartman - BelföldiSzállások.hu
  • Aquasziget Esztergom Belépő Árak | Aquasziget.Hu - Esztergom Strand, Esztergom Aquapark, Naturista Wellness És Egy Másik 309 Keresőkifejezések.
  • Nike sapka férfi
  • Aquapark esztergom nyitvatartás megye
  • Aquapark esztergom nyitvatartás spa
  • Fuldoklik a kutya
  • Aquasziget, Esztergom
  • Női karácsonyi pulóver
  • Darnózseli - Húsbolt, Darnózseli lista
  • Fürdők | Magyar Fürdőszövetség : Magyar Fürdőszövetség

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő A strandolás szerelmesei birtokba vehetik az óriási strandmedencét, a fejes ugró öblöt, a hullámmedencét, az ingyenesen használható csúszdát, a gyermekek kedvencét, a kalandmedencét kalózhajóval és vízi várral, a külső bébi pancsolót... Jonathermál (Kiskunmajsa) 2001. május 1. óta töretlen sikerrel vendégeink kiemelt célpontja a 400 m2 vízfelszínnel, 14 élményelemmel és a kor követelményeinek megfelelő technikai háttérrel rendelkező élménymedence. Várkertfürdő (Pápa)... Célunk egy modern, a kor elvárásaihoz igazodó, a helyi, belföldi és külföldi vendégeink igényeit egyaránt kielégítő fürdőkomplexum megvalósítása volt Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő, Hotel Szánjon időt önmagára és családjára, látogasson el Kehidakustányba! A Zala völgyében megbúvó bájos falu páratlan fekvésével, a körülölelő lankás dombvidékkel ideális hely a teljes ellazulásra. Megérezheti a magyar vidék nyugalmát és a buja zöld... Aquaworld-Vízibirodalom Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkja egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak.

Miskolc

LIFE 2021- 2022. Aquapark- Fürdő- Wellness László Földesi 2022-01-19T11:57:33+01:00 Az információs brosúra a FLyer Advertising tulajdonát képezi. A brosúra és a kuponok egyedi biztonsági jelöléssel vannak ellátva! A másolásukra, hamisításukra, illetve továbbértékesítésükre irányuló bármilyen kísérlet feljelentést von maga után! A beváltóhelyek számát folyamatosan bővítjük, emellett a Partner változtatás jogát fenntartjuk. A Covid-19 járványhelyzet alakulására tekintettel a Partnerek befogadó készsége, illetve a jegyek felhasználása változhat. Járványhelyzet esetén a beváltásokra vonatkozó szabályokat a Partnerek honlapján találják. Szabályzat: Fürdő és Aquapark esetén egy darab teljes árú felnőtt belépőjegy megvásárlásával és 1 darab kupon leadásával a második belépőjegy ingyenesen igénybe vehető. Egy teljes árú belépőjegy megvásárlása esetén a kupon átadásával két darab jegyre, egyenként 50-50% kedvezmény érvényes, így eleget téve az 1-et fizet 2-t kap akciónak. Hotel wellness részlege esetén a szállodák telítettségétől függően külsős vendégek a wellness szolgáltatásokat kizárólag előzetes bejelentkezéssel vehetik igénybe.
aquapark esztergom nyitvatartás 2019

SCHWEIDEL SZÁLLÓ - Esztergom Típus: szálló, apartman, Cím: 2500 Esztergom Schweidel József u. 6 Komárom-Esztergom Nyitvatartás: egész évben Telefon: +36 33 311-355, +36 20 291-77-40 Fax: +36 33 311-355 Férõhely: 77 szoba 318 fõ Web: Fizetõeszköz: Készpénz, Szolgáltatásaink Szolgáltatásaink: hûtõszekrény, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád, Közösen használható: mosoda, ping-pong, Bemutatkozás Üdvözöljük Schweidel Szállóban Esztergomban! Esztergom - több mint 30 ezres lakosú, fejlett kultúrájú, iparú és iskolaváros is egyben Komárom-Esztergom megyében. Kikötõváros a Duna partján. Kedvelt idegenforgalmi célpont, melyet több mint egy millióan keresnek fel éverõl évre. A fõvárostól 48 km-re található. A várost a Mária Valéria híd köti össze a Duna másik partján a Szlovákiához tartozó Párkány városával, mely közkedvelt termálfürdõvel rendelkezik, és immár útlevél nélkül is látogatható Schweidel Szálló az ipari park szélén található szállónk, amely kitûnõ választás lehet, ha Esztergom környékén keres szállást - akár üzleti ügyben jár, akár pihenni szeretne.

Lexi pedig hűségesen vitt minket, továbbra is imádom azt a kocsit, jóga helyett is tökéletes, frenetikus érzés vezetni. Mindenkinek kéne egy ilyen, ha én leszek a Nagyvezír, kaptok! Szauna rész legalább naturista De lightos, kivéve a finn szaunát. Az száraz és forró volt. Még szerencse, hogy párkányban 2000 forintért megkajáltunk, különben kissé keserű szájízzel jöttünk volna haza. Mivel nem voltam elájulva az aquaszigettől. Ott viszont isteni volt a kaja, én sztapacskát ettem, párom pedig gyros tálat. Hatalmas adagot hoztak! És rengeteg motoros van kinn. Nem lennék szívbajos, ha oda kéne költöznöm, tetszett "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain